Din miljøfyrtårnsertifiserte totalentreprenør

 

Bærekraftig praksis

Vi er glade for å kunngjøre at Totalentreprenør Lothe har oppnådd Miljøfyrtårnsertifisering, en markering av vårt engasjement for bærekraftig praksis og dedikasjon til miljøbevissthet.

Miljøfyrtårnsertifisering – Hva betyr det?

Miljøfyrtårn er ikke bare en sertifisering for oss; det er et løfte om å forme en bærekraftig fremtid. Sertifiseringen bekrefter at vi tar ansvar for våre miljøpåvirkninger og kontinuerlig søker å forbedre vår bærekraftige ytelse.

Vår tilnærming til miljøvennlig bygging

Som Miljøfyrtårnsertifisert totalentreprenør tar vi proaktive skritt for å redusere vår miljøpåvirkning i hele byggeprosessen. Dette inkluderer ansvarlig bruk av ressurser, energieffektive løsninger og å minimere avfall.

Vårt mål er å være en pålitelig partner for alle som ønsker miljøvennlige og bærekraftige bygg. Vi implementerer beste praksis i bransjen for å levere prosjekter som ikke bare oppfyller standarder, men også bidrar til en sunnere og mer bærekraftig fremtid.

Vi har forpliktet oss til å innføre en helhetlig tilnærming som sikrer bærekraft og miljøbevissthet i alle deler av vår byggepraksis. Våre mål reflekterer vår dedikasjon til ansattes trivsel og sikkerhet, med ambisjoner om null sykefravær på grunn av arbeidsskader (mål 3). Vi strekker oss også etter bærekraftige praksiser, herunder økt gjenbruk av materialer og effektive avfallsrutiner for å minimere vår påvirkning på miljøet (mål 12 og 15). Samtidig implementerer vi energieffektive løsninger for byggvarme og -tørk (mål 7). I tillegg jobber vi aktivt med å redusere vårt miljøfotavtrykk knyttet til transport gjennom forbedret logistikk (mål 11). Du kan se mer av vårt miljøarbeid på: https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/158705

Totalentreprenør Lothe er stolte av å være Miljøfyrtårnsertifiserte og forplikter oss til å bidra til en bærekraftig byggebransje. Kontakt oss for å utforske hvordan vi kan implementere miljøvennlige løsninger i ditt neste byggeprosjekt.

Totalentreprenør Lothe – en trygg og solid samarbeidspartner.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.