AKVA group

AKVA group, Kverneland Næringspark

AKVA group er verdens ledende leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen og leverer programvare, sensorsystemer, fôringsanlegg og merdsystemer til anlegg over hele verden. Selskapet har kontorer i 11 land.

Leveranse:

  • Komplett leveranse av bygg i betongelement, der vi var med fra arkitekttegninger til ferdig bygg, fulgte opp alle tekniske fag og ledet prosjektet sammen med en representant fra AKVA group. Byggetrinn tre og fire, som bestod av en forlenget andre og en ny tredje etasje med kontorer og møteromsfasiliteter, var klar for innflytting i november 2022. Flerbruksrommet i fjerde etasje, som benyttes til interne arrangementer, kurs, møtevirksomhet og representasjonsområde for kunder og leverandører, stod ferdig måneden etterpå, og nytt garderobeanlegg med treningsfasiliteter ble ferdigstilt like etter påsken 2023. Rundt 200 mennesker har sin arbeidsplass i bygget.
  • Størrelse: Totalt 7 400 m2

 

God forutsigbarhet og framdrift var vi vant med fra de foregående byggetrinnene. Bygget ble levert som avtalt og leveringen var «on-time».

Kjell-Einar Pollestad

Akva group

Leveranse

Kontor- og næringsbygg

Overlevering

DESEMBER 2012 (Jæregg), NOVEMBER 2022 (AKVA group)

Pris

79 millioner

Adresse

Plogfabrikkvegen 11,
4353 Klepp stasjon

Nettsted

AKVAGROUP.NO

Utvalgte prosjekter